ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ

«Μόνο 150 φυσικά μέλη έχει η ΠΟΕΣ;»

Δημοσίευση: 19 Απρ 2017 10:20

Στους οικονομικούς απολογισμούς (των ετών 2014 – 2016) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) αφορά επιστολή του επιτίμου προέδρου και οικονομικού συμβούλου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) Ηλία Νατσιούλα, προς τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΘ Στέφανο Κουκουράβα.

Με την επιστολή, που από την ΕΣΠΕΘ χαρακτηρίζεται «φωτιά», δίνεται συνέχεια στην αντιπαράθεση της ΠΟΕΣ με τη Θεσσαλική Ένωση. Όπως σημειώνεται από την ΕΣΠΕΘ «η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας σεβόμενη τις επιταγές για διαφάνεια και νομιμότητα, αρχές τις οποίες πρεσβεύουμε ως Ε.Σ.ΠΕ.Θ, αναδεικνύει μέσω του επίτιμου προέδρου και οικονομικού της συμβούλου Λ/γου (Ο) ε.α κ. Ηλία Νατσιούλα, τα οικονομικά θέματα που άπτονται νομιμότητος, στα του Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.Σ, όσον αφορά στους Οικονομικούς Απολογισμούς των ετών 2014 - 2016.

Επιπλέον η Ε.Σ.ΠΕ.Θ έχοντας έννομο συμφέρον εκ της ιδιότητάς της, ως μέλος της Π.Ο.Ε.Σ και μάλιστα από τα ιδρυτικά, ζήτησε επισήμως με έγγραφο τα πρακτικά του συνεδρίου μετά των ενστάσεων που κατατέθηκαν, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν λάβαμε καμία απάντηση επί του σχετικού θέματος.

Τέλος είναι πραγματικά απορίας άξιο, για ποιον λόγο η Ομοσπονδία κρατά απέναντί μας αρνητική στάση, κάνοντας διακρίσεις του τύπου οι "Δικοί μας" και οι "Άλλοι", κατά τα διαφαινόμενα της πρώτης Επιστολής που λάβαμε από μέλος της Ένωσης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα (ένδικα και μη) για να λάβει τις απαντήσεις που άπτονται θέματα νομιμότητας και διαφάνειας» καταλήγει η ανακοίνωση ενώ στη δημοσιότητα δίνεται παράλληλα η επιστολή Νατσιούλα για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass