ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Έργα προστασίας στο οδικό δίκτυο του Ασπροποτάμου

Δημοσίευση: 24 Απρ 2017 9:55

Έργα προστασίας στο οδικό δίκτυο του Ασπροποτάμου πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου «Έργα προστασίας από πτώσεις βράχων σε θέσεις του οδικού δικτύου περιοχών Κλεινοβού – Κρανιάς – Ασπροποτάμου», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.


Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει στην ευθύνη της ένα τεράστιο οδικό δίκτυο 5.500 χλμ. Μετά από κάθε δύσκολο χειμώνα καλούμαστε, με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουμε, να αποκαταστήσουμε τις ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίσουμε επιπλέον πόρους για έργα που έχουν σαν στόχο την ασφαλή μετακίνηση και επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε απερίσπαστοι το έργο μας, στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των Θεσσαλών».
Το έργο προβλέπει έργα ανάσχεσης βραχοπτώσεων σε θέσεις στο οδικό δίκτυο Κλεινοβού – Κρανιάς για την ασφάλεια της κυκλοφορίας. Πρόκειται να εκτελεσθούν εργασίες άρσης καταπτώσεων, καθαρισμού πρανών, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και φράχτες ανάσχεσης βραχοπτώσεων. Παράλληλα θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης και στηθαία όπου απαιτείται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass