Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Θεσσαλία στην κυπριακή αγορά

Δημοσίευση: 27 Απρ 2017 11:27

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας -με δικό της περίπτερο- στην 20ή Διεθνή Τουριστική Έκθεση Κύπρου “Ταξίδι 2017”, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, από 21 έως 23 Απριλίου, προωθώντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Η έκθεση με επισκεψιμότητα περίπου 10.000 ατόμων, αποτελεί σημείο αναφοράς, αφού οι Κύπριοι ενημερώνονται για τα ελκυστικά πακέτα, αλλά και για τα εξειδικευμένα ταξίδια διακοπών στο εξωτερικό που προσφέρουν οι διοργανωτές ταξιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προβάλλοντας τα μοναδικά της τοπία, το πράσινο του βουνού και το γαλάζιο της θάλασσας, προσέφερε στους επισκέπτες της έκθεσης πολλαπλές επιλογές για να απολαύσουν τις διακοπές τους στη Μαγνησία και τα νησιά των Β. Σποράδων, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τη Λάρισα. Πόλο έλξης αποτέλεσαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και τα θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας ιδιαίτερα των Μετεώρων, ενώ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της περιοχής μας καθώς οι Κύπριοι επισκέπτες είναι λάτρεις του βουνού και της θάλασσας και της τοπικής γαστρονομίας. Πλούσιο ενημερωτικό υλικό για όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν οι επισκέπτες του περιπτέρου, προκειμένου να επιλέξουν τον τουριστικό προορισμό τους. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι, tour operators, παράγοντες και φορείς του τουρισμού που έχουν ως προορισμό την περιοχή μας. Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα εκτός από ταξιδιωτικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, Τοπικές Αυτοδιοικήσεις και φορείς από την Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού.
Από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο γενικός διευθυντής κ. Κων/νος Μέγας, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης Εμπορίου και Τουρισμού κα Ελένη Κατσαρού και η υπάλληλος Ωραιοζήλη Ψύρρα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass