Το ΤΕΕ συγκροτεί κατάλογο πραγματογνωμόνων

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 17:19

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Κ&Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ καλεί τους μηχανικούς μέλη του να υποβάλουν μέχρι τις 10 Ιουνίου ηλεκτρονικά αίτηση ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση καταλόγου πραγματογνωμόνων .

Όπως σημειώνει στη σχετική πρόσκληση ο πρόεδρος Νίκος Παπαγεωργίου, «το ΤΕΕ από τον θεσμικό του ρόλο μπορεί μετά από αίτηση οποιουδήποτε, να διενεργήσει πραγματογνωμοσύνες για τεχνικά ζητήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα και εμπειρία των μελών του, όπως αυτά καθορίζονται από τις κείμενες διατάξεις. Η ΔΕ για τον εκσυγχρονισμό του αντικειμένου αυτού, θα διατηρήσει ανοικτό κατάλογο πραγματογνωμόνων που θα καταρτισθεί μετά από αιτήσεις γι’ αυτό και ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Οι περισσότερες των πραγματογνωμοσυνών απαιτούν μια εμπειρία για τη διενέργειά τους, υπάρχει όμως και ένας αριθμός που μπορεί να γίνει από νέους επιστήμονες, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί η αμοιβή του πραγματογνώμονα μερικές φορές δεν είναι ανάλογη της προσφερόμενης υπηρεσίας, αλλά μικρότερη γιατί το ΤΕΕ θεωρεί το θεσμό σαν κοινωνική προσφορά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass