ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αναπλάσεις παιδικών χαρών στην Αλόννησο

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2017 17:49

ΒΟΛΟΣ

Στην ανάπλαση τριών παιδικών χαρών της Αλοννήσου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Σημειακές παρεμβάσεις αναπλάσεων υφισταμένων παιδικών χαρών Δήμου Αλοννήσου», προϋπολογισμού  82.811,43 ευρώ (με ΦΠΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση  2012-2015», Άξονας  Προτεραιότητας 6 «Παρεμβάσεις σε ακριτικές και νησιωτικές περιοχές» του Πράσινου Ταμείου. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και κύριος είναι ο Δήμος Αλοννήσου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλοννήσου βελτιώνουμε τρεις παιδικές χαρές μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου. Με την ολοκλήρωση των έργου της ανάπλασης αναδεικνύουμε τρεις νέους χώρους ψυχαγωγίας με όλα τα σύγχρονα μέσα. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε για χρήση στα μικρά παιδιά, καλαίσθητους χώρους με νέες και σύγχρονες δραστηριότητες, οι οποίες θα είναι απόλυτα ασφαλείς και θα αναβαθμίζουν σημαντικά την αισθητική των παιδικών χαρών στο νησί. Το συγκεκριμένο έργο, περιλαμβάνει σημαντικές αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις εγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης τόνισε: «Πρόκειται για ένα έργο το οποίο οι κάτοικοι της Αλοννήσου το περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό. Με τις νέες παιδικές χαρές οι οποίες θα πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές, έτσι ώστε να μπορούν και να αδειοδοτηθούν, δημιουργούνται συνθήκες ασφάλειας για τα παιδιά. Είναι ένα έργο συνεργασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αλοννήσου. Η συνεργασία και η συνέργειά μας με τον Περιφερειάρχη φέρνει έργα και αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών του νησιού μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass