ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στο επίκεντρο η αλληλεγγύη

Δημοσίευση: 21 Νοε 2017 15:39

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου «Φίλες της Αγάπης» Λάρισας συμμετείχαν στην έβδομη πανθεσσαλική συνάντηση-ημερίδα, που διοργάνωσε ο αντίστοιχος σύλλογος Τρικάλων.


«Είναι ένας θεσμός αυτή η συνάντηση, που άρχισε το 2011 στη Λάρισα και από τότε διοργανώνεται κάθε χρόνο εκ περιτροπής σε μία από τις θεσσαλικές πόλεις.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν όλους τους συλλόγους και κυρίως τρόπους αντιμετώπισης της οικονομικής δυσπραγίας, ώστε να μη στερούνται την, έστω πενιχρή, βοήθεια συμπολίτες μας με πολλά προβλήματα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Τις προσκεκλημένες καλωσόρισε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Τρικάλων κ. Βασιλική Κουτσούκη και χαιρέτισαν, εκ μέρους του δημάρχου, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Υπηρεσιών και Τουρισμού Δήμου Τρικκαίων κ. Ντίνα Δήμα και οι πρόεδροι όλων των συλλόγων. Στα αξιοθέατα της πόλης αναφέρθηκε η κ. Σοφία Κατσόγιαννου και έγινε παρουσίαση φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο του Σωτήρη Γοργογέτα.
Οι συμμετέχουσες κυρίες επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Κουρσούμ Τζαμί, τα Οθωμανικά Λουτρά και το Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass