ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΙΖΟΥ ΚΟΜΗΤΣΑ

«Ο κ. Χατζούλης θα κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη»

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2018 15:15

«Να ξεκαθαρίσω ότι για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή σε βάρος μου περιελάμβανε στον λίβελό του ο κ. Χατζούλης θα κληθεί να λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη». Μ’ αυτή την αναγγελία, ο Ρίζος Κομήτσας κλείνει τη δήλωσή του με την οποία ανταπαντά στον

δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας στον Δήμο Κιλελέρ.
Ο επί σειρά θητειών πρώην δήμαρχος προσάπτει στον Αχιλλέα Χατζούλη «φόβο και αίσθημα απομόνωσης», ενώ επισημαίνει ότι αυτός «αφού έδρεψε τους καρπούς των καλών εποχών του ΠΑΣΟΚ, έφυγε μόλις άρχισαν τα δύσκολα».
Αναλυτικά, ο κ. Κομήτσας δήλωσε χθες στην «Ε»: «Βρίσκεται σε πανικό ο κ. Αχιλλέας Χατζούλης και γι’ αυτό προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Γνωρίζει ότι τα ερείσματά του στο ΠΑΣΟΚ τα έχασε προ πολλού, αφού επέλεξε, μόλις ήρθαν τα δύσκολα, να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Τρέμει, όμως, και δικαίως, ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και από τη δημοτική αρχή Κιλελέρ. Και μετά τι θα του απομείνει; Πώς θα το «παίζει» παράγοντας στη Νίκαια και στην ευρύτερη περιοχή, όταν είναι, ήδη, απομονωμένος από την τοπική κοινωνία του χωριού του; Ο φόβος της κοινωνικής του απομόνωσης είναι που τον κάνει να στρέφεται εναντίον μου με κατάπτυστα ψεύδη και συκοφαντίες, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Τα θρασύδειλα ψεύδη του δεν με αγγίζουν, γιατί γνωρίζουν οι πάντες στη Νίκαια, τον Δήμο Κιλελέρ και σε όλο τον Νομό τη δική μου διαδρομή και φυσικά και τη δική του, για την οποία δηλώνει, εντελώς ανερυθρίαστα, υπερήφανος. Ο Κομήτσας ήταν από την αρχή της διαδρομής του έως και σήμερα ΠΑΣΟΚ, πάντοτε διακριτικά και δίχως να προκαλεί, κάτι το οποίο δεν μπορεί να ισχυριστεί ο κ. Χατζούλης, ο οποίος αφού έδρεψε τους καρπούς των καλών εποχών του Κινήματος, έφυγε μόλις άρχισαν τα δύσκολα. Μπορεί τα χρόνια να περνούν αλλά ο κόσμος δεν ξεχνάει τις συμπεριφορές όλων μας. Ως Ρίζος Κομήτσας αυτό τον κόσμο έχω πάντοτε αναφορά και πυξίδα μου, αυτόν τον κόσμο τίμησα και τιμώ σε όλη μου την πολιτική διαδρομή. Τον κ. Χατζούλη να τον χαίρονται αυτοί που του ανέθεσαν θέσεις ευθύνης στον Δήμο με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα, αφού έχει οδηγήσει την κοινωνία της Νίκαιας σε πρωτοφανή διχασμό. Εγώ καλώ όλους τους συμπολίτες μου να κλείσουν τα αυτιά τους στις διχαστικές κορώνες του κ. Χατζούλη και όλοι μαζί να πορευθούμε ενωμένοι για το καλό του τόπου μας. Τέλος, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή σε βάρος μου περιελάμβανε στο λίβελό του ο κ. Χατζούλης θα κληθεί να λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη. Γιατί η λάσπη δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass