ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 870.000 ΕΥΡΩ

Βελτίωση και ανάπλαση χώρων στον Δήμο Αργιθέας

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 15:47

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αλλάζουν όψη πολλοί κοινόχρηστοι στα Χωριά της Αργιθέας, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το έργο «Βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Αργιθέας», με το οποίο γίνεται ανάπλαση και αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων στους οικισμούς και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 870.000 ΕΥΡΩ.

Οι εργασίες του εργολάβου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, για να παραδοθούν σε κοινή χρήση στους δημότες και επισκέπτες.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη του έργου υποβλήθηκε για χρηματοδότηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» με αποτέλεσμα να δοθεί μέσα στο 2012 η άδεια δημοπράτησής του. Στο μεταξύ λόγω των capital controls και της γενικότερης οικονομικής δυσχέρειας το έργο καθυστέρησε όπως εξάλλου και όλα τα έργα στην Ελλάδα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Με συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης το έργο πέρασε ως «γέφυρα» στο νέο ΕΣΠΑ, εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη χρηματοδότησή του και πλέον ο ανάδοχος μπορεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις εργασίες που προβλέπονται.

Σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, την τεχνική υπηρεσία και τον ανάδοχο του έργου ο Δήμος καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες καθημερινά να δώσει λύσεις που παρουσιάζονται από την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου έργου στις περισσότερες Τοπικές Κοινότητες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass