ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ενημέρωση για την αναδοχή και την υιοθεσία

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 16:54

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αναδοχή και την υιοθεσία.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Κιέριον» στην Καρδίτσα, οι παρευρεθέντες ενημερώθηκαν γα το παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Καρδίτσας για τους ανήλικους που φιλοξενούνται σε αυτό, όσο και για τα προγράμματα που εφαρμόζονται και τους στόχους για την αναμόρφωση της λειτουργίας του, από την πρόεδρο κ. Ριζούλη Δήμητρα και την κοινωνική λειτουργό του παραρτήματος κ. Κόμπου Κυριακή.

Σημαντικές ήταν οι παρουσιάσεις των εισηγητών από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Χρ. Κανδύλα, στις οποίες παρέθεσαν χρήσιμα στοιχεία για τη σημασία και τα αποτελέσματα της αναδοχής στα παιδιά με αναπηρία και τον ρόλο της κοινότητας και του σχολείου στην υποστήριξη της οικογένειας αλλά και του παιδιού.

Αίσθηση προκάλεσαν οι εμπειρίες των ανάδοχων οικογενειών που μίλησαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης και αναδείχθηκε το μεγαλείο αυτής της πράξης, όσο και τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης κυρίως ως προς το γραφειοκρατικό σκέλος.

Επίσης έγιναν παρεμβάσεις από την κα Δ. Ριζούλη, αναφέροντας σημεία από το προς ψήφιση νομοσχέδιο και τον τρόπο με τον οποίο επιλύονται δυσλειτουργίες στην εφαρμογή του θεσμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass