Παραλαβή 6000 μασκών από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 10 Απρ 2020 17:04

Την Tετάρτη ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας κατόπιν παραγγελίας, παρέλαβε 6000 μάσκες για την προστασία των μελών του λόγω της πανδημίας από τον κορωνοϊό covid - 19.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Ο Ι.Σ. ενημέρωσε τους γιατρούς του Νομού μας ότι υπάρχει δυνατότητα μαζικής παραγγελίας για την κάλυψη των αναγκών τους. Οι συνάδελφοι ιατροί ιδιώτες και ιατροί του Δημοσίου, μας γνωστοποίησαν την ποσότητα που ήθελαν ο καθένας ξεχωριστά και ο ΙΣΚ σε συνεννόηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών παρήγγειλλε την ποσότητα συνολικά. Από την Τετάρτη οι συνάδελφοί μας άρχισαν να παραλαμβάνουν τις μάσκες τους και μέχρι την Πέμπτη 9/04/2020 θα τις έχουν παραλάβει όλοι. Εκτός αυτού, τις επόμενες μέρες θα σταλεί και μια μικρότερη ποσότητα μασκών από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο που θα μείνει στον Σύλλογό μας, για να καλύψει έκτακτες ανάγκες των ιδιωτών ιατρών. Ο συνδυασμός της προμήθειας των 6000 μασκών, της έκτακτης ποσότητας από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σε συνδυασμό με την κάλυψη όλων των δομών υγείας του νομού μας, Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, ΚΥ, ΤΟΜΥ, από την κρατική μέριμνα καθιστούν τους ιατρούς μας θωρακισμένους, έτοιμους να προστατεύσουν και να παρέχουν αμέριστα την ιατρική τους γνώση. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις διοικήσεις της 5ης ΥΠΕ, του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, τους Διευθυντές των ΚΥ –ΤΟΜΥ και με τα μέλη του, ενημερώνει και παρεμβαίνει πάντα έχοντας σαν κριτήριο το δημόσιο καλό.

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Ο Νομός μας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο χωρίς κανένα βεβαιωμένο κρούσμα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων μας. Είναι αποτέλεσμα των αυστηρών μέτρων της πολιτείας σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και συγχρόνως της τήρησης και εφαρμογής αυτών από τους πολίτες. Είναι οι συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων στον τομέα της υγείας και τέλος είναι τα μέλη μας, οι γιατροί μας, που υπερβαίνουν εαυτόν, για να μας προστατεύουν. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τώρα. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την κάλυψη των αναγκών των μελών του έχοντας πάντα ως γνώμονα την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass