Επιασαν δουλειά 40 εποχικοί

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ *ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Δ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2020 15:20

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλαν στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου τα σωματεία εργαζομένων των παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικών Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, ευχαριστώντας την για την άμεση πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στις δομές πρόνοιας την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας.

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, έπιασαν δουλειά 40 εργαζόμενοι στα Προνοιακά Ιδρύματα με τη σύμβασή τους να λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Οι ειδικότητες που καλύφθηκαν ήταν ιατροί (από τις 9 θέσεις καλύφθηκαν οι 2), νοσηλευτές 3, βοηθοί νοσοκόμων / νοσηλευτών 9, βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό 9, διοικητικοί επιμελητές 9 και μάγειρες 3. Ανά νομό οι θέσεις χωρίζονται ως εξής: Στον Αμπελώνα 13, στην Καρδίτσα 16 και στα Τρίκαλα 11. Την κοινή επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τομέα Αμπελώνα Κωνσταντίνος Γκιούρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλληλικού Προσωπικού της δομής Γιαννούλης Ευριπίδης Καρακώστας, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων παραρτήματος Καρδίτσας Γιώργος Βασιλάκος και του παραρτήματος Τρικάλων Ευάγγελος Κολώνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass