«Πυρετός» στην αγορά της Ελασσόνας

Παιδιά, συνταξιούχοι, μαθητές σε αποστάσεις ασφαλείας

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2020 16:19

Πρώτη Κυριακή μετά το σταδιακό «ξεκλείδωμα» και το τέλος των αυστηρών περιοριστικών μέτρων η χθεσινή και για την Ελασσόνα.


Από τις πρωινές ώρες, αλλά και τις μεσημεριανές έντονη ήταν η κινητικότητα, αλλά και η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στους δρόμους. Δεν θύμιζε σε τίποτα κυριακάτικη αργία.
Αρκετοί επαγγελματίες πηγαινοέρχονταν στις επιχειρήσεις τους για τις τελευταίες προετοιμασίες, ενόψει και του σημερινού ανοίγματος της αγοράς. Κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και καφέ έκαναν τις δικές τους, πιο χαλαρές, προετοιμασίες, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι, όταν έλθει η ώρα να λάβουν το «πράσινο φως» για να ξανανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Πάντως, δεν έλειψε ο προβληματισμός και η ανησυχία τους για τα όσα περίεργα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται σε πλατείες και όχι μόνο της χώρας. «Αν συμβεί καμιά στραβή και απλωθούν τα κρούσματα... να ξεχάσουμε το φετινό καλοκαίρι...», «κατέθεσε» με νόημα στην «ΕτΔ» επαγγελματίας.
Πολλά τα μικρά και μεγάλα παιδιά που έτρεξαν να χαρίσουν λουλούδια στις δικές τους μητέρες για τη χθεσινή Γιορτή της Μητέρας. Μετά από αρκετό καιρό έβλεπες παιδιά να πηγαινοέρχονται στους δρόμους και να δοκιμάζουν παγωτά. Αρκετοί συνταξιούχοι... κρατώντας αποστάσεις, έκαναν τις βόλτες τους κουβεντιάζοντας. Αρκετοί μαθητές έκαναν μάλλον τις τελευταίες τους κυριακάτικες βόλτες, εν όψει επαναλειτουργίας Λυκείων και Γυμνασίων. Αισιόδοξα μηνύματα, ο καιρός καθαρά καλοκαιρινός, και η ζωή δείχνει να επανέρχεται και στην Ελασσόνα...

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass