Πρόστιμο 300 ευρώ στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού

*ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΔΥΣΠΝΟΙΑ *ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2020 20:11

Πιο ακριβά απ’ όσο υπολόγιζε, πλήρωσε μία Λαρισαία τη βόλτα της με το ποδήλατο χθες το μεσημέρι, αφού εκτός από το γεγονός πως βρέθηκε στο νοσοκομείο, έφυγε από εκεί με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, για το οποίο ωστόσο διαμαρτύρεται έντονα.


Πιο συγκεκριμένα, η 38χρονη είχε την ατυχία να πέσει από το ποδήλατό της και να χτυπήσει στο κεφάλι της πάνω από το φρύδι της. Αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της που την μετέφερε στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στη βιασύνη τους ωστόσο δεν φρόντισαν να φορέσουν μάσκα στο πρόσωπό τους. Σύμφωνα με όσα περιγράφουν στην «Ε» αφού εισήλθαν στον χώρο και κατόπιν υποδείξεων, ο σύζυγος – συνοδός φόρεσε τη μάσκα του, κάτι όμως που δεν μπορούσε να πράξει η γυναίκα που νωρίτερα είχε πέσει με το ποδήλατο, καθώς επικαλούνταν δύσπνοια και ζαλάδα λέγοντας ότι η μάσκα το επιδείνωνε. Αυτό έφερε διαφωνίες με άτομα του ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Οι άνδρες της αστυνομίας βεβαίωσαν το πρόστιμο στη Λαρισαία ύψους 300 ευρώ για τη μη χρήση της προβλεπόμενης μάσκας προστασίας εντός του νοσοκομείου.
Αυτό πυροδότησε αντιδράσεις από τον σύζυγό της, που όπως μετέφερε στην «Ε», εξηγούσε με έντονο τρόπο ότι η γυναίκα του δεν φορούσε μάσκα λόγω δύσπνοιας και όχι για κάποιον άλλο λόγο. Το πρόστιμο ωστόσο βεβαιώθηκε με το ζευγάρι να ενημερώνει την «Ε» πως έχει την πρόθεση να κινηθεί νομικά για να αποδείξει πως έχει δίκιο.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass