Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2020 15:09

Προφυλακίστηκε ο 21χρονος για τη ληστεία
ΣΕ ΒΑΡΟΣ 29ΧΡΟΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 21χρονος υπήκοος Πακιστάν που κατηγορείται για τη ληστεία

σε βάρος 29χρονης Λαρισαίας. Μετά την απολογία του χθες στην Ανακρίτρια ο 21χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αρνείται τις κατηγορίες - κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή. Από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται επίσης ο φερόμενος ως συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα προς το παρόν.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 21χρονος με τον συνεργό του προχθές τα μεσάνυχτα, με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν 29χρονη Λαρισαία την ώρα που αυτή μετέβαινε από το σπίτι της στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς, στο Κέντρο της Λάρισας.
Οι δύο δράστες αφού ακινητοποίησαν την 29χρονη με την απειλή μαχαιριού της έκλεψαν το τσαντάκι που περιείχε το κινητό της τηλέφωνο αλλά και 60 ευρώ. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από έλεγχο στην περιοχή προσήγαγαν δύο υπηκόους Πακιστάν, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, κατηγορούμενος για ληστεία και χθες μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

Αιμοδοσία στα Ηπειρώτικα
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ

Την ερχόμενη Τρίτη 6 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών της συνοικίας Ηπειρώτικα Λάρισας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο της Ηπειρωτικής Εστίας Λάρισας (Καρδίτσης 137).
Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές, η αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου, στον 1ο όροφο , όπου ο χώρος είναι μεγάλος, αεριζόμενος και με δύο εισόδους.
Επίσης θα τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την ασφάλεια των αιμοδοτών. Οι αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, την κάρτα αιμοδοσίας και να γνωρίζουν τον Α.Μ.Κ.Α.. Όσοι δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και επιθυμούν μπορούν να το κάνουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο δηλώνοντας τη μονάδα αίματος στον κωδικό της ομάδας μας που είναι ο αριθμός 15004.
Τη δράση στηρίζουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Γυμνάσιου Λάρισας (Πληροφορίες, Θανάσης Ψύχας τηλ. 6977-751.068).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass