«Από το βαμβάκι να πάμε σε δυναμικές καλλιέργειες»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2020 15:05

Στην ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για τη στήριξη των πληγέντων από την καταστροφική πλημμύρα «Ιανός», παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα και του προέδρου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Ζυγογιάννη, συμμετείχαν και οι πρόεδροι της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου και του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασ. Γιαγιάκος, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή τους στους πληγέντες της Καρδίτσας και συζητώντας για τους τρόπους οικονομικής ανάκαμψης.


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας επισήμανε ότι εκτός από τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί, έχουν καταστραφεί και οι αγροτικές καλλιέργειες με άμεση επίπτωση στη μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, δεδομένου ότι η τοπική οικονομία στηρίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό από το αγροτικό εισόδημα. Ο κ. Γιαγιάκος πρότεινε ότι πέρα από τα οικονομικά μέτρα ενίσχυσης που επιβάλλεται να εφαρμοστούν, είναι αναγκαίο να στηριχθεί από την Κυβέρνηση ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο προς νέες δυναμικές καλλιέργειες και τη μεταποίηση αυτών, πέραν της μονοκαλλιέργειας του βαμβακιού, ξεκινώντας από την Καρδίτσα και με εφαρμογή σε όλη τη Θεσσαλία ώστε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στην περιφέρεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass