Διεθνές πρόγραμμα υποστήριξης νέων ανέργων

ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2020 12:10

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ένα πρωτοποριακό διεθνές πρόγραμμα υποστήριξης νέων ανέργων υλοποιεί με επιτυχία η «Αναπτυξιακή Καρδίτσας» στην Ελλάδα με εταίρους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς όπως: το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Συντονιστής Εταίρος της χώρας μας), το Foundation Technologic Incubator της Πολωνίας - το Microfinanza S.R.L της Ιταλίας - το Autoocupaci 1/2 της Ισπανίας – το Munich Business School και το KIZ SINNOVA Company for Social Innovationg GmbH της Γερμανίας και το Youth Business International του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Β. ΤΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας και Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΑ. κ. Βασίλης Τσιάκος, δήλωσε για αυτό το πολύ σημαντικό συνεργατικό διεθνές πρότζεκτ τα εξής: «Το  πρόγραμμα «YES» που υλοποιείται μέσω της «Αναπτυξιακής Καρδίτσας» είναι μια σημαντική προσπάθεια που αφορά την είσοδο των νέων ανθρώπων στην αγορά εργασίας. Είναι δεδομένο ότι τόσο στη χώρα μας όσο και γενικότερα στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και την υποαπασχόληση. Μέσω του εν λόγω προγράμματος, παρέχεται στήριξη σε νέους ανθρώπους ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στην ενημέρωση, στην κατάρτιση και στην αναζήτηση χρηματοδότησης. Στόχος μεταξύ άλλων είναι να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι της περιοχής μας να στηριχτούν στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα».  Αναμένεται ότι 1.600 άτομα NEET (νέοι που δεν βρίσκονται στην εκπαίδευση, την απασχόληση ή την κατάρτιση) από την Ελλάδα, την Πολωνία, την Ιταλία, την Ισπανία, θα λάβουν κατάρτιση, καθοδήγηση, πρόσβαση σε χρηματοδότηση και υπηρεσίες καθοδήγησης για να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν δική τους επιχείρηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass