«Επιστρέφουν» τηλέφωνα και διαδίκτυο

ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2020 15:20

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Λύση στο πρόβλημα των τηλεφωνικών συνδέσεων και της παροχής διαδικτύου στις τοπικές κοινότητες Μέλισσας, Αγιοπηγής και Πτελοπούλας δίνει ο ΟΤΕ με σειρά εργασιών που εκτέλεσε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας είχε ζητήσει να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που αντιμετώπιζαν οι τρεις κοινότητες, ιδιαίτερα μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η πλημμύρα στα δίκτυα.

Η διοίκηση του ΟΤΕ έδωσε τις σχετικές οδηγίες προς το τεχνικό τμήμα της εταιρείας και έτσι οι τηλεπικοινωνίες με την περιοχή αποκαθίστανται σταδιακά, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται η κάλυψη όλων των συνδρομητών όλων των εταιρειών. Από ειδικευμένους τεχνικούς γίνεται η σταδιακή σύνδεση στο αναβαθμισμένο δίκτυο και πλέον οι κάτοικοι αυτών των χωριών θα απολαμβάνουν καλύτερες τηλεφωνικές επικοινωνίες και σημαντικά αναβαθμισμένο διαδίκτυο (internet) αφού οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έχουν ανέβει σημαντικά. Επίσης από τη διοίκηση του ΟΤΕ έγινε γνωστό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή θα υπάρχει και η δυνατότητα για συνδέσεις VDSL. Η αποκατάσταση και η αναβάθμιση των επικοινωνιών εκτός των άλλων αυτή τη χρονική περίοδο, βοηθάει σημαντικά και στη διενέργεια της τηλε - διδασκαλίας που γίνεται για το σύνολο των μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass