Θα μοιραστούν 3.680 δέματα σε άπορους

Τις γιορτές από το Φιλόπτωχο της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2020 19:08

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία διανομής φαγητού και τροφίμων σε άπορους του Νομού Καρδίτσας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.


Να σημειωθεί ότι η διανομή φαγητού και στήριξης στους αδύναμους συνανθρώπους μας παρέχεται καθημερινά από το «Σπίτι της Αγάπης».
Ειδικά όμως για τις γιορτές που έρχονται, θα μοιραστούν σε άπορους του Νομού Καρδίτσας και της περιοχής των Φαρσάλων περίπου 3.680 δέματα. Ήδη υπό την επίβλεψη του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμόθεου, υπάρχει πλήρης δραστηριότητα διανομής φαγητού που μαγειρεύουν εθελόντριες, ενώ προσφέρονται και σακούλες με τρόφιμα (κοτόπουλο, ψωμί, τυποποιημένα είδη πρώτης ανάγκης).
Οι ποσότητες που θα δίνονται μέχρι και την Πέμπτη 24/12/2020 στους ωφελούμενους (οι όποιοι είναι όλοι καταγεγραμμένοι), αφορούν τις ημέρες από τα Χριστούγεννα μέχρι και την Πρωτοχρονιά, χρονικό διάστημα που όλα τα παραρτήματα του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου θα παραμείνουν κλειστά.
Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι οι εθελόντριες θα μαγειρέψουν φαγητό για τους άπορους το οποίο και θα διανεμηθεί τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Χθες μοιράστηκαν στην Καρδίτσα 120 μερίδες φαγητού και 145 δέματα.
Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα Φιλόπτωχα μοιράζονται καθημερινά στον Παλαμά 30 πακέτα (φαγητά και δέματα), 35 στους Σοφάδες, 20 στο Αγναντερό και 25 στα Φάρσαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass