Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2021 17:23

Αλλαγές στη λαϊκή της Σεφέρη


Από αύριο Δευτέρα, ξεκινούν έργα έργα ανακατασκευής σε τμήμα της οδού Σεφέρη και ειδικότερα στο τμήμα από Νικηταρά έως Ριζοπούλου - Μιχαήλ Αγγέλου. Ως εκ τούτου η Λαϊκή αγορά που γίνεται κάθε Δευτέρα στο παραπάνω τμήμα της οδού Σεφέρη, θα μεταφερθεί έως και την ολοκλήρωση των εργασιών, στην οδό Αιόλου, στο τμήμα από την οδό Αγιάς έως την οδό Γούναρη.
Η συμβολή των οδών Αιόλου και Γούναρη, θα είναι ανοικτή για όσους κινούνται επί της οδού Γούναρη. Τα υπόλοιπα τμήματα της Λαϊκής αγοράς της Δευτέρας παραμένουν ως έχουν και δεν επηρεάζονται από τις εργασίες του έργου.

 

Με ραντεβού η ανανέωση καρτών μονίμων κατοίκων
Με ραντεβού στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων, θα πραγματοποιούνται οι ανανεώσεις των καρτών μόνιμων κατοίκων στον κεντρικό τομέα της Λάρισας. Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν για να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 2410-680.206.

 

Αιμοδοτικό διήμερο στη Λάρισα

Αιμοδοτικό διήμερο διοργανώνει η αρμόδια Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 14 και 15 Ιανουαρίου, στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας (μπροστά στο κτίριο Κατσίγρα). Οι ώρες αιμοδοσίας είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass