Εκτακτη επιχορήγηση 950.000 ευρώ στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Για την εκπόνηση μελετών για νέα έργα

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2021 15:35

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
«Στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, διοίκηση και στελέχη της υπηρεσίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες, (κορονοϊός, συνέπειες των πλημμυρών του «Ιανού», των καθιζήσεων, αλλά και της υποστελέχωσης) εργάζονται μεθοδικά και με αποφασιστικότητα διεκδικούν την αποκατάσταση των υποδομών» δήλωσε ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος.


Ο ίδιος ενημέρωσε ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκε η απορρόφηση 1.600.000 ευρώ, ενώ υποβλήθηκε νέο τεχνικό δελτίο με έργα αποκατάστασης υδρευτικών δικτύων, δρόμων, τοίχων αντιστήριξης, κ.ά. Ήδη εγκρίθηκε συμπληρωματική πίστωση 950.000 ευρώ. Παράλληλα, συντάσσονται μελέτες για το τρίτο τεχνικό δελτίο, στο οποίο θα συμπεριληφθούν τα υπόλοιπα έργα.
Όπως επισήμανε ο κ. Νάνος, «καθοριστική για τη χρηματοδότηση ήταν η επίσκεψη του μέχρι πρότινος υπουργού Εσωτερικών, κ. Τ. Θεοδωρικάκου», ο οποίος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για το μέγεθος της καταστροφής. «Επίσης -υπογραμμίζει- σημαντική ήταν και η επίσκεψη του γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής κ. Τριαντόπουλου στον Δήμο, αλλά και η πολιτική στήριξη των αιτημάτων από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα, τη βουλευτή και δημότισσα, κ. Ασ. Σκόνδρα και τον επίσης βουλευτή, κ. Γ. Κωτσό.

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass