Αποτελέσματα του πανελληνίου διαγωνισμού Αστρονομίας

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΟΛΙΩΤΕΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2021 16:45

Από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, με έδρα τον Βόλο, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 2ης φάσης «Ίππαρχος» του 26ου πανελληνίου μαθητικού διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής 2021 και δεν απομένει παρά ένα ακόμα βήμα (στην 3η

φάση) για την είσοδο στην Ολυμπιακή Ομάδα και την ανάδειξη των νικητών του φετινού διαγωνισμού, που γίνεται για πρώτη φορά διαδικτυακά (τόσο κατά την 1η όσο και κατά τη 2η φάση).
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, επιτυχόντες/-ούσες είναι 22 μαθητές και μαθήτριες Λυκείου και 15 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου, από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας https://contest.astronomos.gr/. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους επιτυχόντες είναι και δύο μαθητές που κατάγονται από τον Βόλο. Πρόκειται για τον μαθητή Βασίλειο Μηλαρά, του 2ου Λυκείου Νέας Ιωνίας Βόλου, που ήρθε 5ος στον διαγωνισμό του Λυκείου και για τον μαθητή Σαρακατσάνο Απόστολο, του Μουσικού Γυμνασίου Βόλου, που ήρθε 9ος στον διαγωνισμό του Γυμνασίου. Η επόμενη 3η και τελική φάση «Πτολεμαίος» του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2021 στον Βόλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass