Σε εξέλιξη η διαδικασία ορισμού νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Συνάντηση του προέδρου Ι.Σ.Κ. Τ. Σπάνια με τον υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Στ. Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2021 16:54

Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε στο Γ. Ν. Καρδίτσας, συνάντηση του προέδρου του Ι. Σ. Καρδίτσας κ. Tέλη Σπάνια με τον υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σταύρο Παπαγεωργίου, υπεύθυνου για τη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας.


Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης για θέματα που αφορούν στις δομές Υγείας του Νομού Καρδίτσας και ειδικότερα για το Νοσοκομείο, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην υγεία εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Κατά τη συνάντηση αυτήν ο κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος επικουρεί διοικητικά το Γ. Ν. Καρδίτσας, κατόπιν απόφασης της διοίκησης της 5ης ΥΠΕ λόγω της παραίτησης του διοικητή, διαβεβαίωσε ότι το Νοσοκομείο βρίσκεται σε ετοιμότητα και ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες κυρίως σε ιατρικό προσωπικό και σε ειδικότητες που έχουν σχέση με την Covid-19 και να εξοπλιστεί όσο το δυνατόν πληρέστερα με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Επίσης, ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την κάλυψη της θέσης του διοικητή του Γ.Ν.Κ. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και μέλος της επιτροπής εμβολιασμού κ. Βίκη Κουρκούνη, η οποία ανέφερε ότι ο εμβολιασμός προχωράει βάσει προγράμματος, χωρίς προβλήματα και ότι αυτήν την περίοδο γίνεται και εκπαίδευση του προσωπικού των άλλων δομών υγείας του Νομού, με σκοπό στο επόμενο χρονικό διάστημα να λειτουργήσουν και αυτά ως εμβολιαστικά κέντρα.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας συναντήθηκε και με τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών Καρδίτσας, κ. Αθανασίου, με τον οποίο διεξήχθη ένας ουσιαστικός διάλογος για όλα τα θέματα και τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
Ο πρόεδρος του Ι.Σ.Κ. ζήτησε από τους συνομιλητές του να μεταφέρουν για μία ακόμα φορά τις ευχαριστίες από Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ. στους συναδέλφους ιατρούς και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την τιτάνια προσπάθεια που έκαναν υπερβαίνοντας εαυτούς στις δύσκολες μέρες της πανδημίας. Και πρόσθεσε: «Διατηρούμε πάντα στη μνήμη μας τη μεγάλη απώλεια του συναδέλφου μας Στάθη Μπαθρέλλου, καθώς και τα περιστατικά και άλλων συναδέλφων μας που η ζωή τους μπήκε σε κίνδυνο. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας θα συνεχίσει να ενημερώνει και να παρεμβαίνει για όλα τα προβλήματα που αφορούν στην υγεία στον νομό μας με γνώμονα και μοναδικό κριτήριο το κοινό καλό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass