ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

Συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης

Η παράδοση-παραλαβή τους με ραντεβού στα γραφεία των Οργανώσεων

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2021 16:58

Βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους συμπολίτες συγκεντρώνει η ΟΝΝΕΔ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καλώντας τα μέλη της να προσφέρουν στα γραφεία της οργάνωσης είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα εμφιαλωμένο νερό και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ «οι διαδοχικοί σεισμοί που έχουν λάβει χώρα με επίκεντρο τον νομό Λάρισας έχουν προξενήσει σημαντικές ζημιές, ενώ πολλοί συνάνθρωποί μας περνούν δύσκολες στιγμές, αναγκαζόμενοι να παραμείνουν εκτός των σπιτιών τους. Από την πρώτη στιγμή, η Πολιτεία συντεταγμένα στήριξε τους πληγέντες με άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις και εξειδικευμένα κλιμάκια μηχανικών και στελεχών της Πολιτικής Προστασίας. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και εμείς ως νέοι άνθρωποι είναι σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη. Έπειτα από επικοινωνία μας με τους τοπικούς φορείς, ενημερωθήκαμε για τις παρούσες ανάγκες και καλούμε όλα μας τα μέλη, καθώς και όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε μαζί τους συμπολίτες μας συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα εμφιαλωμένο νερό και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Λαμβάνοντας κάθε απαιτούμενη μέριμνα για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας προς αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ακριβή τρόπο και χρόνο παραλαβής των ειδών και προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή των ειδών που επιθυμείτε να προσφέρετε, μπορείτε να καλέσετε: Για την Αθήνα στο: 21118-83.300, για τη Θεσσαλονίκη στο: 6977-135.062, για τον νομό Λάρισας στο: 6977-887.770 την Κυριακή 7 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 18:00 και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 16:00. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ και τις Οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανά την επικράτεια για τον ακριβή τρόπο συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass