Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2021 15:00

«Η Τέχνη του Δρόμου» στα Τρίκαλα
ΤΡΙΚΑΛΑ Της ανταποκρίτριάς μας
Στα Τρίκαλα, τη μικρή «Ευρώπη» στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, φτάνει αυτή τη βδομάδα ο street artist Same84 για το νέο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ3 «Η Τέχνη του Δρόμου».


Σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 18:00, όπως σχετικά ανακοινώθηκε, ο Same84 θα ανακαλύψει από κοντά τα μυστικά της πατρίδας του μυθικού γιατρού της αρχαιότητας, Ασκληπιού, αναζητώντας ανθρώπους, αισθήσεις και τοπία που θα αποτελέσουν την έμπνευσή του για ένα ακόμη graffiti-δώρο στην ξεχωριστή, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη, πόλη των Τρικάλων.
Από το Μουσείο του Τσιτσάνη και τις ρεμπέτικες κομπανίες, έως τα δάση και τις χιονισμένες βουνοκορφές στο Περτούλι, από τα σοκάκια της πόλης των Τρικάλων, στα μονοπάτια του Ασκληπιού, εκεί όπου κατοικούν οι Καρκάντζαλοι. Γι’ ακόμα ένα επεισόδιο, το ξεχωριστό τηλεοπτικό καλλιτεχνικό οδοιπορικό μας αποκαλύπτει μια νέα γωνιά της ελληνικής περιφέρειας.
Οι σύγχρονες και οι αρχαίες ιστορίες θα χωρέσουν σ’ ένα τοίχο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης και θα αποκαλυφθούν στο τέλος του επεισοδίου: το νέο mural του Same84, ένα ακόμα «διαμαντάκι» της «Τέχνης του Δρόμου» στην ΕΡΤ3.

 

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω... «πορτοφολού»
ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Συνελήφθη την Τετάρτη (10-03-2021) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης μέσω υπολογιστή.
Ειδικότερα, η δράστιδα την ίδια μέρα το πρωί, σε χώρο Ιερού Ναού, αφαίρεσε από ημεδαπή την τσάντα της, όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Επιπλέον, από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας προέκυψε ότι η δράστιδα, κατά το χρονικό διάστημα από 02-02-2021 έως 08-03-2021 εντός καταστημάτων της πόλης, αφαίρεσε από τέσσερις ημεδαπές, τα πορτοφόλια τους που περιείχαν συνολικά διάφορα προσωπικά τους έγγραφα, το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ και 8 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές για αγορά προϊόντων, συνολικής αξίας 710,82 ευρώ.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass