Λίτσα Λιακούλη: Πού είναι τα τροχόσπιτα για τους σεισμοπαθείς;

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2021 16:40

Δημόσια παρέμβαση πραγματοποίησε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, μετά από νέα επαφή με τους σεισμόπληκτους, κατά την οποία διαπίστωσε ότι ενώ οι δήμοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα τροχόσπιτα για να στεγάσουν τους

ανθρώπους που επλήγησαν, εντούτοις τα τροχόσπιτα και τα κοντέινερ δεν έφτασαν, παρά μόνο τα λίγα που ήδη παραλήφθηκαν, με αποτέλεσμα πολλοί πληγέντες να είναι εκτεθειμένοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες και να κινδυνεύουν στη σωματική και ψυχική τους υγεία.
Συγκεκριμένα, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της:
«... Τα αντανακλαστικά των αρμοδίων της Κυβέρνησης και των Υπουργών, με τις δηλώσεις των πρώτων ημερών ήταν πραγματικά εκπληκτικά. Όλα λεκτικά τουλάχιστον, έφτασαν μέσα σε ...λίγες ώρες, μετά τον σεισμό. Σήμερα, σχεδόν δέκα μέρες μετά τον μεγάλο σεισμό, δεν έχουμε ακόμη στεγάσει με ασφάλεια τους σεισμοπαθείς στα τροχόσπιτα ή κοντέινερ, τα οποία, εκτός από τα πρώτα που παραλάβαμε, ακόμη, περιμένουμε να έρθουν. Από πού έρχονται και ποιος τα στέλνει τα τροχόσπιτα και δέκα ολόκληρες μέρες ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί; Είναι δυνατόν, να μην έχουμε ακόμη τα αυτονόητα; Τα απολύτως αυτονόητα;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass