Αμεση επανασύνδεση μετά την εξόφληση

ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2021 16:15

Την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στις αγροτικές γεωτρήσεις, από τη στιγμή που οι οφειλέτες παραγωγοί τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους προς τη ΔΕΗ, αλλά και την παράταση της προθεσμίας για τη διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων των μη

ηλεκτροδοτούμενων γεωτρήσεων, ζητά ο αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με ερώτησή του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, επισημαίνει πως «οι παραγωγοί του νομού Λάρισας, που σπεύδουν στη ΔΕΗ, μετά την πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων και των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές, ώστε να επανασυνδεθούν οι αγροτικές γεωτρήσεις, έρχονται αντιμέτωποι με ιδιαίτερα χρονοβόρες διαδικασίες. Και τούτο, γιατί καλούνται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καταθέτοντας νέο φάκελο για την ανανέωση της άδειας παροχής των γεωτρήσεων, με σειρά δικαιολογητικών που υποβάλλονται αρχικά στη Διεύθυνση Υδροοικονομίας, εν συνεχεία στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και ακολούθως στη ΔΕΗ.
Ο κ. Κέλλας, επισημαίνει, μάλιστα, ότι «σε μια δύσκολη περίοδο για υπηρεσίες και συναλλασσόμενους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κι ενώ αγροτικές περιοχές του ν. Λάρισας, έχουν κηρυχτεί σεισμόπληκτες, η καταληκτική ημερομηνία της διαδικασίας επικαιροποίησης των στοιχείων είναι η 31η Μαρτίου».
Ο αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει σε παράταση της προθεσμίας για τη διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων για τις μη ηλεκτροδοτούμενες, λόγω οφειλών, αγροτικές γεωτρήσεις, καθώς και να εξετάσει την πρόταση για άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στις αγροτικές γεωτρήσεις, παράλληλα με τη διαδικασία επικαιροποίησης της άδειας παροχής των αρδευτικών γεωτρήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass