Συνάντηση του δημάρχου Μουζακίου με Κ. Τσιάρα για τις ζημιές του «Ιανού»

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2021 13:10

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, πραγματοποίησε στο γραφείο του στην Αθήνα, ο δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης.


Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πορεία αποκατάστασης των καταστροφών από τον «Ιανό» και η αναλυτική ενημέρωση του Δημάρχου στον υπουργό Δικαιοσύνης, για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και η υλοποίηση των έργων υποδομής στον Δήμο Μουζακίου. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μουζακίου, κ. Στάθης, τόνισε: «Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μου με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Όπως αντιλαμβάνεστε, στη συζήτησή μας κυριάρχησε το θέμα του «Ιανού», καθώς ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποστείλει στα αρμόδια και συναρμόδια Υπουργεία τεχνικά δελτία ύψους 50 εκατ. ευρώ, αναμένοντας την απαραίτητη χρηματοδότηση. Ενημέρωσα τον Υπουργό, ο οποίος είναι γνώστης της κατάστασης, πως οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν κυρίως στα χωριά του ορεινού όγκου, χρήζουν προτεραιοποίησης. Από την πλευρά του ο κ. Τσιάρας, δεσμεύτηκε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα μεταβεί στο Μουζάκι, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των αποκαταστάσεων και τον προγραμματισμό υλοποίησης των άμεσων - αναγκαίων έργων από πλευράς Δημοτικής Αρχής Μουζακίου».

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass