Στα ορεινά του Μουζακίου ο Κ. Τσιάρας μαζί με τον Δήμαρχο για τις καταστροφές του Ιανού

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2021 17:10

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τις ορεινές τοπικές κοινότητες του Δήμου Μουζακίου, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 23/05, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας με τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη.


Σε συνέχεια της συνάντησης των δύο ανδρών που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 17/05 στην Αθήνα, κατά την οποία συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω «Ιανού» και οι ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας, ο κ.Τσιάρας επισκέφτκε τα σημεία που επλήγησαν από τη θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη για το μέγεθος των καταστροφών. Στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης δήλωσε: «Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός», ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μετέβη στις ορεινές τοπικές κοινότητες αποκτώντας έτσι μια συνολική εικόνα των ζητημάτων.
Είναι σημαντικό, να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα, η οποία σε συνδυασμό με τον κατάλληλο προγραμματισμό - σχεδιασμό και ακολούθως την απαραίτητη χρηματοδότηση,  θα οδηγήσει στην αποκατάσταση και υλοποίηση έργων στο δίκτυο του ορεινού μας όγκου».

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass