ΕΒΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:

Πρόταση για ηλεκτρονική εφαρμογή άμεσης δήλωσης έκτακτων προσλήψεων

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2021 17:15

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Μια σημαντική πρόταση που εάν εφαρμοστεί θα ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου, κατέθεσε το Επιμελητήριο Καρδίτσας στο Υπουργείο Εργασίας, στα πλαίσια της διαβούλευσης για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.


Όπως επισήμανε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κ. Λαμπρόπουλος, τέθηκε η οριστική επίλυση του σημαντικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες όταν εκτάκτως χρειάζεται να προβούν σε πρόσληψη κάποιους ατόμου, ή μεταβάλλεται το ωράριο των εργαζομένων τους.
Ο ίδιος κατά τη διαβούλευση του σ/ν στην οποία συμμετείχε εκ μέρους του ΕΒΕ, πρότεινε να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική εφαρμογή ώστε οι μεταβολές και οι προσλήψεις να δηλώνονται άμεσα απευθείας από τους εργοδότες.
Η πρόταση αυτή έτυχε θετικής ανταπόκρισης και μένει να δούμε εάν θα συμπεριληφθεί στο νέο νομοσχέδιο.
ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΕΚΑΒ ΚΑΙ Α. ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ
Να σημειωθεί ότι στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ του ΕΒΕ Καρδίτσας ενέκρινε δωρεά 100 κουτιών με χειρουργικά γάντια και απολυμαντικών στο Παράρτημα Καρδίτσας του ΕΚΑΒ, μετά από σχετικό αίτημα του Ειδικού Κέντρου για την προστασία των στελεχών του αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας COVID-19.
Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε την αγορά γυμναστηριακού εξοπλισμού που θα δοθεί στην Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.Η επιλογή του εξοπλισμού θα γίνει σε συνεννόηση με την αθλήτρια. Όπως ειπώθηκε από τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης κ. Γ. Στεργιούλη, η δωρεά αποτελεί έκφραση ευχαριστιών για τις πολλές διακρίσεις που χάρισε στην Ελλάδα και στον Νομό μας με τις υψηλές επιδόσεις της σε Πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, το Δ.Σ. σε εύλογο χρονικό διάστημα θα απονείμει στην Α. Ντρισμπιώτη και μια αναμνηστική πλακέτα, ενώ ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Α. Ψαρρής πρότεινε να δοθεί στην αθλήτριά μας και ένα σημειολογικό δώρο με διαχρονική αξία.

(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass