Τον δήμαρχο Β. Τσιάκο επισκέφτηκε ο πρόεδρος της «Αναγέννησης»

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2021 13:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τον πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας κ. Δημ. Παπαδημητρίου δέχθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ο κ. Τσιάκος συνεχάρη και δια ζώσης τον πρόεδρο της ΑΣΑ για την επιτυχία της ομάδας και ευχήθηκε πετυχημένη πορεία στη Β’ εθνική κατηγορία όπου θα αγωνίζεται στη νέα περίοδο. Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι η άνοδος της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες αποτελεί σημαντική επιτυχία, την οποία θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε, καθώς προκύπτουν γενικότερα οφέλη για την περιοχή μας. «Στηρίζουμε την Αναγέννηση όπως γενικότερα στηρίζουμε το σύνολο του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Β. Τσιάκος. Επίσης ο Δήμαρχος κάλεσε τους συμπολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα. Από την πλευρά του ο κ. Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη και υπογράμμισε ότι η διοίκηση  καταβάλλει συστηματική προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συνάντηση έκλεισε με τον Δήμαρχο να προμηθεύεται εισιτήριο διαρκείας.

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass