Ο Ν. Ευθυμιάδης στηρίζει Ανδ. Λοβέρδο

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2021 17:20

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Την πλήρη στήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου για την αρχηγία του ΚΙΝ.ΑΛ. δημοσιοποίησε ο τ. δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Νίκος Ευθυμιάδης.


Ειδικότερα σε σχετική δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στις σημερινές, ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας, με απόλυτο σεβασμό και πλήρη εκτίμηση σε όλους τους υποψηφίους Προέδρους δηλώνω ανοικτά ότι στηρίζω την υποψηφιότητα, του Συνταγματολόγου και Πανεπιστημιακού Δασκάλου, Ανδρέα Λοβέρδου. Τον στηρίζω για το πολιτικό του κεφάλαιο, την επιστημοσύνη του, τις ικανότητές του, την κοινοβουλευτική του διαδρομή, την εμπειρία του, την επαφή που έχει με το Λαό. Στηρίζω τις θέσεις της πολιτικής του διακήρυξης για ένα κόμμα Πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος διαθέτει την στόφα του μεγάλου ηγέτη, απευθύνεται σε 11.000.000 του Ελληνικού λαού και μπορεί να επαναφέρει την παράταξη στο προσκήνιο.
Και ο κ. Ευθυμιάδης συνεχίζει: «Εκτιμώ όλους τους υποψήφιους και θα είμαι στρατιώτης, όπως πάντα, όποιος και αν εκλεγεί. Ωστόσο, κατέληξα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου διότι θεωρώ ότι διαθέτει τη δυνατότητα εκπροσώπησής μας στη Βουλή και εκτός Βουλής, με τον δυναμισμό που είναι αναγκαίος για την επανεκκίνηση.
Έχει τη δυνατότητα να αναδειχθεί ως ένας ηγέτης που να εκφράσει με συνέπεια τις ανάγκες του Ελληνικού λαού. Για την Ελλάδα και τους Ελληνες του 21ου αιώνα».

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass