Περιοδεία από την ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο της πόλης

2022-01-04 16:35:00

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2022 16:05

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)


Περιοδεία και συναντήσεις με εργαζόμενους πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας αντιπροσωπεία της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ με τον Γιάννη Τσιούτρα μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Έκτορα Γάζο μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και την Κλεοπάτρα Ζούκα μέλος της ΤΕ Καρδίτσας.
Στην περιοδεία συμμετείχε και η Σταυρούλα Μπούτα εκλεγμένη με την Αγωνιστική Συσπείρωση στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου.
Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν ανησυχία και προβληματισμό «για την ανεξέλικτη πορεία της πανδημίας και τις συνέπειες που έχει αυτό το γεγονός στο δημόσιο σύστημα υγείας, αν μπορέσει δηλαδή, να ανταποκριθεί».
Εξέφρασαν ακόμα «την αγανάκτησή τους για τα πρωτόκολλα σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό που εφαρμόζονται για τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας και το μπέρδεμα που δημιουργούν με αποτέλεσμα να αισθάνονται ανασφάλεια».
Το θέμα βέβαια που κυριάρχησε σε όλες τις συζητήσεις με τους εργαζόμενους ήταν οι ελλείψειςσε υγειονομικό αλλά και άλλων ειδικοτήτων προσωπικό.
Η τοπική αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε και με εργαζόμενες στην καθαριότητα με σύμβαση ορισμένου χρόνου-που σχετικά με την επερχόμενη απόλυσή τους είχε κάνει επερώτηση το ΚΚΕ πρόσφατα- οι οποίες είπαν ότι είναι σίγουρες ότι μεθοδεύεται η λήξη των συμβάσεών τους και η απόλυσή τους, ώστε να αναλάβει την καθαριότητα εργολάβος.
Συνάντηση ακόμα έγινε με τη νεφρολόγο, που με αφορμή τη μετακίνησή της στο νοσοκομείο της Άμφισσας, έκανε επερώτηση η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ στην Βουλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass