Συνεργασία για προώθηση έργων υποδομής

Μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και του δημάρχου Ζαγοράς

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2022 20:11

ΒΟΛΟΣ
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη υποδέχθηκε τον δήμαρχο Ζαγοράς-Μουρεσίου, κ. Παν. Κουτσάφτη και τον αντιδήμαρχο, Απ. Κοντογιώργο, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, με κεντρικό θέμα συζήτησης τα έργα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν, καθώς και αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Ειδικότερα συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου από τις φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών, καθώς και τα έργα που βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της σύμβασης που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κων. Αγοραστός έργου προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ που αφορά στα οδικά τμήματα: Αγ. Δημήτριος-Αγ. Ιωάννης, Μούρεσι-Νταμούχαρη και Τσαγκαράδα-Μυλοπόταμος.
Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων σημείωσε σχετικά: «Σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο Ζαγοράς-Μουρεσίου Π. Κουτσάφτη και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας προχωρά η υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών για την περιοχή του ανατολικού Πηλίου. Συνολικά στον Δ. Ζαγοράς-Μουρεσίου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα προϋπολογισμού άνω των 18 εκατ. ευρώ, ενώ δεκάδες έργα βρίσκονται στο αρχικό στάδιο με προϋπολογισμό άνω των 100 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που προστατεύουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών στην περιοχή και συμβάλλουν στην ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass