Νέα διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Η κ. Μαίρη Κουτσούμπα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2022 19:07

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)
Μετά από περίπου 1,5 χρόνο παράλληλης διοικητικής θητείας στα Νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας, ο κ. Κώστας Γρηγορίου παραδίδει τη «σκυτάλη» της διοίκησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Καρδίτσας στην κ. Μαίρη Κοτσούμπα με καταγωγή από το Φύλλο του Δήμου Παλαμά.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2019 είχε δημιουργηθεί μείζον ζήτημα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με διακίνηση ενός εσωτερικού εγγράφου προς υπογραφή από εμβολιαζόμενους πολίτες, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του τότε διοικητή κ. Δημητρίου Κεχαγιά και εν συνεχεία τον ορισμό του κ. Γρηγορίου ως προσωρινό αντικαταστάτη του. Στην απόφαση διορισμού που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και η αναπλ. υπουργός κ. Μίνα Γκάγκα αναφέρονται τα ακόλουθα: «Παύουμε την προσωρινή παράλληλη άσκηση καθηκόντων του διοικητή του Γ.Ν. Τρικάλων Γρηγορίου Κωνσταντίνου του Παναγιώτη και στο Γ.Ν. Καρδίτσας, αρμοδιότητας 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος. Διορίζουμε την Κουτσούμπα Μαίρη του Χρήστου, πτυχιούχο Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, με πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας και περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως προσωρινή διοικήτρια στο Γ.Ν. Καρδίτσας, αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 10, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/20».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass