Ενώνουν τις δυνάμεις τους για αντιμετώπιση πυρκαγιών

Εποικοδομητική συνάντηση Επιμελητηρίου, ιδιοκτητών συνεργείων και Πυροσβεστικής

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2022 15:10

ΒΟΛΟΣ
Εποικοδομητική συνάντηση είχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και το προεδρείο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Μοτοσικλετών Ν. Μαγνησίας με τον διοικητή της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Τσίκα.


Στο διάστημα αιχμής της αντιπυρικής περιόδου το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενώνει τις δυνάμεις του με το ΣΙΣΑΜ για να συνδράμει για ακόμα μία φορά στην προσπάθεια που καταβάλλει το Πυροσβεστικό Σώμα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών.
Οι δύο πλευρές είχαν μία εκτενή συζήτηση στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, τόσο για την πρόληψη των πυρκαγιών στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις Βιομηχανικές Περιοχές του Βόλου και στο ΒΙΟΠΑ, όσο και για τον καλύτερο συντονισμό που πρέπει να έχουν την ώρα της επιφυλακής οι αρμόδιοι φορείς.
Στη συνάντηση, εκτός από τον κ. Μπασδάνη και τον πρόεδρο του ΣΙΣΑΜ Σταύρο Ζεϊμπέκη, συμμετείχαν ο κ. Νίκος Πλουμιστός, Α’ αντιπρόεδρος του Συλλόγου, ο κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, Β’ αντιπρόεδρος, ο κ. Δημήτρης Αποστολόπουλος, γεν. γραμματέας και ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, αναπληρωτής ταμίας.
Να σημειωθεί ότι η Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Βόλου έχει στο δυναμικό της 33 άνδρες με 10 οχήματα που αυτήν την ώρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ετοιμότητας, ανάλογα με τις επιταγές της Πολιτικής Προστασίας.
Για τον λόγο άλλωστε αυτόν, Επιμελητήριο Μαγνησίας και ΣΙΣΑΜ προχώρησαν στη δωρεά προσωπίδων αναπνευστικών συσκευών, σωλήνων εγκατάστασης, αυλών εγκαταστάσεων και εργαλείων συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
Ο αντιπύραρχος Κων/νος Τσίκας με τη σειρά του ευχαρίστησε τους φορείς για την πολύτιμη –αυτήν την ώρα- προσφορά τους και έτεινε χέρι συνέργειας με στόχο πάντα την προστασία του δασικού και επαγγελματικού πλούτου της περιοχής.
Υπογραμμίστηκε τέλος, ο ανθρωποκεντρικός ρόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου που συνεχώς αναβαθμίζεται παρέχοντας υπεύθυνη υπηρεσία στον πολίτη, προστατεύοντας την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό κεφάλαιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass