Ο Ν. Ταχιάος στην Αμπελιά Φαρσάλων

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2023 15:30

Η κατεστραμμένη -από τις πρόσφατες πλημμύρες- γέφυρα της Αμπελιάς αποτελεί σημαντική κυβερνητική προτεραιότητα και άμεσα θα επισκεφθεί το σημείο ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος με εμπειρογνώμονες.

Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε ο υφυπουργός Υποδομών σε συνάντησή του με τον Λαρισαίο βουλευτή Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος προηγουμένως επισκέφθηκε την Αμπελιά Φαρσάλων και συζήτησε με τους κατοίκους για την πτώση της γέφυρας, η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων της Θεσσαλίας -η γέφυρα ενώνει τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας με τον νομό Μαγνησίας, μέσω Φαρσάλων- τόσο για εργασιακούς όσο και για άλλους λόγους.
Ο Χρήστος Καπετάνος μετά την επίσκεψή του στην Αμπελιά και τη συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Επισκέφθηκα την ιστορική γέφυρα της Αμπελιάς Φαρσάλων, η οποία έπεσε μετά τις πλημμύρες από την πρόσφατη θεομηνία. Είναι μια γέφυρα κομβικής σημασίας τόσο για τον νομό μας όσο και για τους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας, καθώς αποτελεί τη σύντομη δίοδο μεταξύ τους.
Ευχαριστώ τον Νίκο Ταχιάο για το άμεσο ενδιαφέρον του στην εκκίνηση των διαδικασιών αποκατάστασης της γκρεμισμένης γέφυρας. Ευελπιστώ σύντομα να επισκεφθεί και την Αμπελιά Φαρσάλων για να δει από κοντά την τεράστια ζημία που επέφερε ο όγκος νερού στην περιοχή και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες αποκατάστασής της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass