Σταθερός πυλώνας πολιτικής η Ν.Δ.

*ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΕΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2023 14:30

Η στενότερη συνεργασία των Δ.Ε.Ε.Π. Θεσσαλίας και η διερεύνηση κοινών δράσεων εκ περιτροπής στις 4 Περιφερειακές Ενότητες αποφασίστηκε στη συνεδρίαση των προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π. Θεσσαλίας Λάμπρου Τσιούκη της Π.Ε. Καρδίτσας, Ηλία Σουφλιά της Π.Ε. Λάρισας, Νίκου Αθανασάκη της Π.Ε. Μαγνησίας και Ιωάννη Κουτσονάσιο της Π.Ε. Τρικάλων, με την παρουσία του συντονιστή Γιώργου Κυριάκη στη Λάρισα.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιούργησαν τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία, ο συντονισμός και η μεταφορά στην κεντρική διοίκηση συλλογικών ή ατομικών αιτημάτων, η επιτάχυνση των διαδικασιών αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και των αποζημιώσεων όλων των κλάδων ώστε να επανέλθει η Θεσσαλία στην κανονικότητα, καθώς και τα εκλογικά αποτελέσματα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «στη σύσκεψη αποφασίστηκε η στενότερη συνεργασία των Δ.Ε.Ε.Π. Θεσσαλίας και η διερεύνηση κοινών δράσεων εκ περιτροπής στις 4 Περιφερειακές Ενότητες.
Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνθέτει σταθερό πυλώνα στα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.
Ως κομματικές οργανώσεις συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες των Θεσσαλών πολιτών και να τις μεταφέρουμε στα κυβερνητικά όργανα και δηλώνουμε παρόντες και στις προκλήσεις που έρχονται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass