«Πόκερ» με 17 παίκτες σε καφετέρια στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 12 Νοε 2013 14:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:50

Καφετέρια, στην οποία διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Πόκερ», με τη χρήση πλαστικών μαρκών, εντόπισε το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων. Συνελήφθησαν δεκαεπτά άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Κατασχέθηκαν 525 πλαστικές μάρκες, τα παιγνιόχαρτα και  το χρηματικό ποσό των 842,2 ευρώ

Από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής στα Τρίκαλα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφετέρια», στην οποία διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Πόκερ», με τη χρήση παιγνιόχαρτων και πλαστικών μαρκών. 

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν 39χρονος  ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και δεκαπέντε άτομα ηλικίας από 19 έως 36 ετών, και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 42 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο απαγορευμένα τυχερό παίγνιο. Επιπλέον, αναζητείται 49χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που διενήργησαν στο κατάστημα, διαπίστωσαν ότι οι παίκτες, με τη συναίνεση του προσωρινά υπευθύνου, συμμετείχαν στη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «Πόκερ», με τη χρήση παιγνιόχαρτων και πλαστικών μαρκών διαφόρων χρωμάτων σε δύο ειδικά διασκευασμένα τραπέζια. Συγκεκριμένα, προκειμένου να στοιχηματίσουν τα επιθυμούντα χρηματικά ποσά στο πλαίσιο πονταρίσματος, χρησιμοποιούσαν αντί για χρήματα, μάρκες που αντιστοιχούσαν σε διάφορες χρηματικές αξίες, ανάλογα με τα χρώμα τους.

Κατασχέθηκαν συνολικά 525 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, το χρηματικό ποσό των 842,2 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου ή προοριζόμενο γι αυτό και τα παιγνιόχαρτα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass