ΗΠΑ: Για την υγεία το 99% των κερδών του Facebook

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2016 0:24

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Στα 23 του είχε εφεύρει ένα από τα μεγαλύτερα sites στον κόσμο, αποκομίζοντας κέρδη δισεκατομμυρίων, αλλά οι φιλοδοξίες του εκτείνονται πολύ πιο πέρα.

Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, έχει μεγάλα σχέδια, τα οποία δεν αφορούν τον μικρόκοσμό του, αλλά την ανθρωπότητα, καθώς θέλει να χρησιμοποιήσει τα πλούτη του για να εξαλείψει κάθε ασθένεια στον πλανήτη, μέχρι το τέλος του αιώνα.

Η "αξία" του Zuckerberg και της συζύγου του, Priscilla Chan υπολογίζεται περίπου στα 50 δισεκατομμύρια δολάρια και ο ίδιος φέρεται να θέλει, να δωρίσει το 99% των χρημάτων του για ερευνητικούς σκοπούς, σε βάθος χρόνου.

Σε επιστολή που δημοσίευσε ο ίδιος αναφέρει, ότι ένας από τους στόχους του είναι, να βοηθήσει στη θεραπεία όλων των ασθενειών.

"Γι'αυτό η Priscilla κι εγώ δημιουργήσαμε το ίδρυμα Chan Zuckerberg και δεσμευτήκαμε, να δώσουμε το 99% των κερδών μας από το Facebook κατά τη διάρκεια της ζωής μας", γράφει.

Το ζευγάρι επιθυμεί, να δώσει τα χρήματά του, όχι μόνο για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης και ενέργειας σε λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες.

Πηγή: Telegraph

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass