ΗΠΑ:

Ατζέντης παρενοχλούσε σεξουαλικά ανηλίκους

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2017 18:15

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η βιομηχανία του κινηματογράφου είναι συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις γύρω από το όνομα του Χάρβεϊ Γουάινστιν, ιδιοκτήτη και επικεφαλής ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, που φαίνεται ότι είχε κάνει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις τρόπο ζωής.

Όλο και περισσότερες ηθοποιοί αποκαλύπτουν ότι ο παραγωγός τις προσέγγισε με ανήθικες προτάσεις ή τις παρενόχλησε σεξουαλικά, όμως ο Γουάινστιν δεν είναι ο μόνος που δρούσε (ή δρα) με αυτό τον τρόπο.

Ο επικεφαλής των κινηματογραφικών στούντιο της Amazon Ρόι Πράις την Τρίτη δήλωσε την παραίτησή του, πέντε ημέρες μετά την "αργία στην οποία είχε τεθεί" έπειτα από τις κατηγορίες της παραγωγού 'Αιζα Χάκετ (η οποία είναι λεσβία) για σεξουαλική παρενόχληση και την αδράνεια που επέδειξε όταν η ηθοποιός Ρόουζ Μακ Γκάουαν τού είπε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, καθώς ο ατζέντης της εταιρείας ΑΡΑ Τάιλερ Γκρέισαμ, ο οποίος εκπροσωπεί ηθοποιούς όπως τον Φιν Γούλφχαρντ (γνωστός από την σειρά «Stranger Things» και «It») και τον Κάμερον Μπόις (γνωστός από την σειρά της Disney «Descendants»), κατηγορείται παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια.

Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Μπλέιζ Γκόντμπι Λίντμναν ο οποίος έγραψε στο Facebook με το hashtag #MeToo, ότι ο Γκρέισαμ προσπάθησε να τον μεθύσει και του επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ ήταν μόλις 17 ετών.

Στην αρχή ο Λίντμαν δεν είχε αποκαλύψει το όνομα του συγκεκριμένου ατζέντη, αλλά αμέσως μόλις έκανε την ανάρτηση ο Γκρέισαμ του έκανε «poke» και, όπως λέει ο ίδιος, ένιωσε αηδιασμένος, ξαναγράφοντας στο Facebook, αποκαλύπτοντας αυτή την φορά το όνομά του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να απολυθεί ο Γκρέισαμ από την εταιρεία την οποία δούλευε. Στην συνέχεια ο ατζέντης έσβησε τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε όλα τα social media.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass