ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Αγόρι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον

Δημοσίευση: 24 Απρ 2018 20:50

ΛΟΝΔΙΝΟ
Αγόρι είναι τελικά το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που από το πρωί είχε ανακοινωθεί ότι είχε εισαχθεί στη κλινική St. Mary ου Λονδίνου για να γεννήσει.

Σε ανακοίνωσή του, το Παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει ότι το αγοράκι, που είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου γεννήθηκε στις 11:01 το πρωί (τοπική ώρα). Ο Δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών στον τοκετό.
Χαρά για το χαρμόσυνο γεγονός εξέφρασε τόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και της οικογένειας της Κέιτ Μίντλετον.
«Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δύο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση αυτή», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ διευκρινίζεται ότι η μητέρα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους. Από νωρίς έξω από την ιδιωτική πτέρυγα Lindo της κλινικής St. Mary είχαν στηθεί τόσο δημοσιογράφοι βρετανικών, αλλά και διεθνών μέσων ενημέρωσης, όσο και χιλιάδες «φαν» της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στις προηγούμενες γέννες της Κέιτ.  Η Δούκισσα του Κέμπριτζ επρόκειτο να εξιτήριο χθες βράδυ, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. Η Κέιτ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, επρόκειτο να επιστρέψουν μαζί με το νεογέννητο στο σπίτι τους.
Όσο για τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφερε τα δύο παιδιά στην κλινική, προκειμένου να δουν από κοντά το αδελφάκι τους.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στα ανάκτορα,  ο πρίγκιπας Γεώργιος πήγε κανονικά το πρωί στο σχολείο του. Η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και της περήφανης προγιαγιάς Ελισάβετ, θα υποδεχθούν σήμερα στο Ανάκτορο του Κέσινγκτον το νεογέννητο πρίγκιπα.
Τα επικρατέστερα ονόματα για τον μικρό πρίγκιπα
Άλμπερτ ή Φίλιπ; Τόμας ή Χένρι; Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ τώρα μετά τη γέννηση του τρίτου βασιλικού μωρού θα αποφασίσουν το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Πάντως, οι βασιλικοί bookers έχουν ήδη αρχίσει να ποντάρουν στα ονόματα για τον νέο μικρό πρίγκιπα. Μετά τις επιλογές των παραδοσιακών «Γεώργιος» και «Σάρλοτ» για τα δύο πρώτα πριγκιπόπουλα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πιθανότατα να ακολουθήσουν την ίδια οδό και να δώσουν ένα ακόμη κλασικό όνομα στο τρίτο τους παιδί. Ένα από τα στοιχήματα που έβαλε μία Βρετανίδα booker έναντι 5.000 λιρών είναι στο όνομα Άρθουρ, ενώ άλλοι πόνταραν στα Άλμπερτ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass