ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Mε... ματωμένο φόρεμα

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:08

ΑΘΗΝΑ
Tην ώρα που Ισραηλινοί και Αμερικανοί γιόρταζαν την «ιστορική» ημέρα και τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους, 60 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων 8 ανήλικοι, σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν κι ένα βρέφος 8 μηνών, η Λέιλα αλ Γάντουρ η οποία βρήκε τραγικό θάνατο επειδή εισέπνευσε δακρυγόνα στη διάρκεια των επεισοδίων.


Μάλιστα, οι βίαιες σκηνές στη Λωρίδα της Γάζας ήρθαν σε έντονη αντίθεση με τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας των ΗΠΑ περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά σε συνοικία της Ιερουσαλήμ παρουσία της κόρης του Τραμπ, Ιβάνκα.
Η ίδια μάλιστα εμφανίστηκε χαμογελαστή και μόνη, καθώς «παρών» στα εγκαίνια δεν έδωσαν ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ, ούτε ο Μάικ Πένς. Με παρουσία του γραμματέα του Θησαυροφυλακίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερική, η Ιβάνκα Τραμπ δεν σταμάτησε να χειροκροτά όταν έπεσε η κουρτίνα και αποκαλύφθηκε η πλακέτα των στην αμερικανική πρεσβεία.
Ωστόσο η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι αυτή με την Ιβάνκα να χαμογελά, δείχνοντας την πλακέτα, αλλά η ίδια υπό την επεξεργασία photoshop.
Στην εικόνα που υπάρχει πλέον παντού, η Ιβάνκα εμφανίζεται με το ίδιο μπεζ φόρεμα, το οποίο όμως τώρα είναι ματωμένο. Το αίμα στο μπεζ φόρεμά της είναι εκείνων που σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά στην Γάζα. Στη φωτογραφία φαίνεται επίσης πως στη θέση της επιγραφής είναι η φωτογραφία θυμάτων. Η ίδια μάλιστα στην εικόνα παραμένει χαμογελαστή δείχνοντας με το χέρι της τα θύματα που είναι «βυθισμένα» στο αίμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass