La Stampa: Αλληλεγγύη στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2015 12:18 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Ιουλ 2015 12:47

 

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa κάλεσε τους αναγνώστες της να εκφράσουν την αγάπη τους και την αλληλεγγύη τους για την Ελλάδα με τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, σκέψεις και μαρτυρίες της «δικής τους Ελλάδας», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #GreciaPerMe (#Ελλάδα για μένα).

«Στείλτε μας φράσεις, φωτογραφίες, μια ανάμνηση. Κάθε τι που έχετε φέρει μαζί σας από ένα ταξίδι, από μια έκφραση του υπερήφανου αυτού λαού, μέσω μέιλ, instagram και twitter» γράφει στην διαδικτυακή της πύλη η La Stampa. «H Eλλάδα είναι Δημοκρατία, ελευθερία, όνειρο», «είναι τα βουνά της Ηπείρου που πρέπει να συνεχίσουν να είναι μέρος της πραγματικότητας αυτής που λέγεται Ευρώπη», «η Ελλάδα είναι ένα σύμβολο, έστω και αν προσπαθούν να το εξοστρακίσουν, είναι η αβροφροσύνη, η ζεστασιά, η φιλοξενία των ανθρώπων της», μπορεί κανείς να διαβάσει στα πρώτα σχόλια των Ιταλών αναγνωστών, τα οποία συνοδεύονται με εντυπωσιακές, άκρως αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της χώρας μας».

Μέχρι στιγμής χιλιάδες Ιταλοί αλλά και όχι μόνο έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, «ανεβάζοντας» συνεχώς φωτογραφίες με εικόνες της ελληνικής γης και κυρίως από τα πανέμορφα νησιά της χώρας. 

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που αναρτώνται στο site της La Stampa 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass