Παρέμβαση Τραμπ για τη συμφωνία Brexit

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΧΕΡΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2018 16:09

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Σε παρέμβαση για το Brexit, τη στιγμή που οι διαδικασίες στο βρετανικό κοινοβούλιο βρίσκονται στην τελική ευθεία, προέβη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι η συμφωνία που επιτρέπει στο Ηνωμένο Βασίλειο να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να δυσχεράνει το εμπόριο μεταξύ Ουάσινγκτον και Λονδίνου.


«Νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά το αν επιτρέπεται ή όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο να κάνει εμπόριο. Επειδή τώρα, αν κοιτάξετε τη συμφωνία, πιθανόν να μην μπορούν να εμπορεύονται μαζί μας» δήλωσε στους δημοσιογράφους από τον Λευκό Οίκο. «Και αυτό δεν θα ήταν καλό, δεν νομίζω ότι το εννοούσαν αυτό» πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο Τραμπ υπογράμμισε ότι ευελπιστεί πως η Βρετανίδα πρωθυπουργός «θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα», αλλά δεν διευκρίνισε ποια διάταξη της συμφωνίας τον ανησυχεί.
Στο μεταξύ, στις 11 Δεκεμβρίου θα κληθεί να ψηφίσει το βρετανικό κοινοβούλιο για τη συμφωνία του Brexit η οποία επισφραγίστηκε στις Βρυξέλλες, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass