Απαγορεύει τα κινητά στους πελάτες

ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 18:40

ΛΟΝΔΙΝΟ
Για να διαφυλάξει την οικογενειακή θαλπωρή την ιερή ώρα του φαγητού, μία αλυσίδα εστιατορίων στη Βρετανία είχε την ιδέα να απαγορεύσει τα κινητά τηλέφωνα από το τραπέζι.

Πρόκειται για μία εκστρατεία διάρκειας μίας εβδομάδας που ξεκινά στα εστιατόρια «Frankie & Benny». Είναι η πρώτη αλυσίδα εστιατορίων στο Ηνωμένο Βασίλειο που απαγορεύει το κινητό τηλέφωνο από τα τραπέζια στη διάρκεια των οικογενειακών γευμάτων.
Τα τηλέφωνα των γονέων θα τα παραλαμβάνει το προσωπικό του εστιατορίου και θα τα τοποθετεί σ΄ένα κουτί παπουτσιών.
«Η εκστρατεία, υπό τον τίτλο: "Καμία ζώνη τηλεφώνου" ξεκινάει σήμερα. Για τα παιδιά το φαγητό θα είναι δωρεάν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
H βρετανική αλυσίδα εστιατορίων αποφάσισε να ξεκινήσει την εκστρατεία μετά τη δημοσίευση δημοσκόπησης που δείχνει ότι, επτά στα 10 παιδιά θα ήθελαν οι γονείς τους να περνούν λιγότερο χρόνο στο κινητό και πιο πολύ χρόνο μαζί τους την ώρα του φαγητού. Επιπλέον, ένα στα δέκα παιδιά παραδέχεται ότι προσπάθησε να κρύψει τα ακουστικά του κινητού τηλεφώνου σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν την προσοχή των γονιών τους. Τέλος, το 15% των παιδιών υποστηρίζει ότι ο «εθισμός» των γονιών τους δείχνει ότι τους αρέσει περισσότερο το τηλέφωνο παρά να μιλούν μαζί τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass