Ομάδα Νεοναζί σχεδιάζει δολοφονίες πολιτικών - μεταναστών

ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 16:32

ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Νεοναζί στρατιώτες, μέλη μιας ελιτίστικης μυστικής ομάδας, έχουν παρεισφρήσει στους κόλπους του γερμανικού στρατεύματος με στόχο τη δολοφονία πολιτικών προσώπων και μεταναστών, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται γερμανικά δημοσιεύματα.


Ο «σκιώδης στρατός» των εξτρεμιστών, όπως γράφει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό «Focus», σχεδιάζει να εξοντώσει πολιτικούς, ανάμεσά τους τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας και τον πρώην πρόεδρο της Γερμανίας.
Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές που επικαλείται το περιοδικό, αυτή η ομάδα των Νεοναζί σχεδιάζει να δολοφονήσει εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών, την επικεφαλής του κόμματος των Πρασίνων, Κλαούντια Ροτ όπως και τον πρώην πρόεδρο της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ. Οι γερμανικές αρχές αναζητούν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης στα αυστριακά και ελβετικά σύνορα όπλα, πυρομαχικά και βενζίνη.
«Ο αριθμός των μελών της εξτρεμιστικής ομάδας έχει αυξηθεί αφότου η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άνοιξε την πόρτα σε πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες το 2015», σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό προσθέτοντας ότι πρόκειται για στοιχεία ομοσπονδιακής έρευνας. Στον «σκιώδη στρατό» των εξτρεμιστών συγκαταλέγεται ο 33χρονος στρατιώτης με τον κωδικό «Hannibal», μέλος των Ειδικών Δυνάμεων της Γερμανίας (KSK) που έχει εκπαιδευτεί για καταστάσεις όπως τρομοκρατικές επιθέσεις και ομηρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass