ΠΟΥΤΙΝ

Θέλει να ελέγχει και να καθοδηγεί τους ράπερ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 16:10

ΜΟΣΧΑ

Η άνοδος της δημοτικότητας της ραπ μεταξύ των νεαρών Ρώσων ανησυχεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Και θέλει να βρεθεί τρόπος να μπει ένας έλεγχος στους ράπερ.

«Αν είναι αδύνατο να το σταματήσουμε (σ.σ. αυτό το είδος μουσικής), τότε πρέπει να το καθοδηγήσουμε και να το κατευθύνουμε», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, σε συνάντηση με συμβούλους για τον πολιτισμό, στην Αγία Πετρούπολη. Ομως, ο Πούτιν τους προειδοποίησε ότι οι όποιες προσπάθειες να εμποδιστούν εμφανίσεις των ράπερ θα έχουν αντίστροφα αποτελέσματα και θα ενισχύσουν τη δημοτικότητά τους.

«Η ραπ βασίζεται σε τρεις πυλώνες: σεξ, ναρκωτικά και διαμαρτυρία», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με το Associated Press, ενώ εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για τις αναφορές στα ναρκωτικά, χαρακτηρίζοντάς το «μονοπάτι προς τον ξεπεσμό του έθνους». «Η προπαγάνδα των ναρκωτικών είναι χειρότερη και από το να βρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Πούτιν έρχονται έπειτα από τον σάλο για την ακύρωση συναυλιών, αλλά και τη σύλληψη του δημοφιλούς ράπερ Husky. Ολα αυτά προκάλεσαν έντονες συζητήσεις τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους, και θύμισαν λογοκρισία της σοβιετικής εποχής, σημειώνει το Associated Press.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass