ΜΕΪ:

"Καταστροφή" η καταψήφιση του Brexit

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2019 18:38

ΛΟΝΔΙΝΟ

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι προειδοποίησε τους βουλευτές πως μια απόρριψη του σχεδίου της για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν καταστροφική για τη χώρα, στην προσπάθεια να συγκεντρώσει υποστήριξη δύο ημέρες πριν από μία ψηφοφορία στο κοινοβούλιο την οποία αναμένεται να χάσει.

Οι βουλευτές θα ψηφίσουν αύριο Τρίτη για τη συμφωνία της Μέι για το Brexit, μετά την αναβολή μιας ψηφοφορίας που είχε προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο όταν είχε γίνει σαφές ότι δεν θα συγκεντρωνόταν επαρκής αριθμός βουλευτών από το κόμμα της και άλλα κόμματα υπέρ της συμφωνίας στην οποία κατέληξε με τις Βρυξέλλες. Η Μέι εμφανίζεται λίγο πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την υποστήριξη που χρειάζεται, όμως σε άρθρο της στη Sunday Express ανέφερε πως οι βουλευτές δεν πρέπει να απογοητεύσουν τον λαό που ψήφισε υπέρ του Brexit. Την Παρασκευή, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ δήλωσε πως το Brexit μπορεί να μην γίνει καθόλου αν η συμφωνία της Μέι απορριφθεί από τη Βουλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass