ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Αγκαλιά Ζάεφ - Σόρος στο Νταβός

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2019 16:28

ΝΤΑΒΟΣ
Με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος συναντήθηκε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Ο Ζάεφ ανάρτησε και φωτογραφία από τη συνάντηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter. Στον απόηχο των καταγγελιών το προηγούμενο διάστημα περί παρέμβασης του Σόρος υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, η ένταξη της πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο ανδρών. Όπως ενημέρωσε το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης, «η ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ενώ ανοίγουν την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας».
Παράλληλα, σύμφωνα με τη σκοπιανή κυβέρνηση, κατά τη συνάντηση οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ιδέες για τη συνεργασία του φιλανθρωπικού ινστιτούτου Open Society Foundation του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με την κυβέρνηση της πΓΔΜ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Δεν πέρασε ασχολίαστη από τον Πάνο Καμμένο η ανάρτηση του πρωθυπουργού της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ που φωτογραφίζεται με τον μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος. Μέσω Twitter σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος τη φωτογραφία του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος. «Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ... Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τι πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα» σημείωσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass