ΚΥΠΡΟΣ:

Εβαζε τα θύματα σε βαλίτσες και τα πέταγε σε λίμνη…

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 18:42

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Kαταιγιστικές  είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών γύρω από την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο, με τον αριθμό της λίστας των θυμάτων να ανεβαίνει στα επτά.  Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ξετυλίγουν σιγά σιγά το κουβάρι των δολοφονιών.

Σημειώνεται ότι ξεκινούν εντός της ημέρας οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για εντοπισμό των 3 θυμάτων που υπέδειξε ο 35χρονος ίλαρχος, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Μόλις λίγες ώρες μετά τα φρικτά και ασύλληπτα εγκλήματα που ομολόγησε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς,  άρχισαν εκ νέου οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, ενώ παράλληλα μετέβησαν στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό οι Αρχές στο σημείο, όπου ο 35χρονος υπέδειξε ότι πέταξε τα άλλα τρία θύματα του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές ότι έβαλε τις σορούς της μητέρας και της 8χρονης κόρης  της από τη Ρουμανία, αλλά και της 30χρονης Μαρικάρ σε βαλίτσες και τις πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη.

 Το βλέμμα των Αρχών βρίσκεται στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου η έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra. Mέλη της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο. Ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο σημείο συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ για υπόδειξη σκηνών.

 Οι έρευνες θα συνεχιστούν και στην Ορούντα όπου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χθες άλλο ένα πτώμα γυναίκας κατόπιν των υποδείξεων του 35χρονου. Η ταυτότητα της ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί αφού ο 35χρονος δεν θυμάται αν πρόκειται για γυναίκα από την Ινδία ή το Νεπάλ ενώ αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού της.

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

«Συγκλονισμένος από την αποκάλυψη τόσων στυγερών δολοφονιών εις βάρος αθώων αλλοδαπών γυναικών και μικρών παιδιών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης εκφράζει βαθύτατη θλίψη και έντονη ανησυχία»  αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας .

Σημειώνεται ότι «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δώσει από την πρώτη στιγμή οδηγίες, ούτως ώστε οι διωκτικές Αρχές να πράξουν το παν για την πλήρη εξιχνίαση των εγκλημάτων και, παρά το ότι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό, ο ίδιος τυγχάνει συνεχούς ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών».

*Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου και ο Σύνδεσμος Ανωτέρων Αξιωματικών Κύπρου εκφράζουν τον συγκλονισμό και τον αποτροπιασμό τους σε σχέση με όσα αποκαλύπτονται για τις δολοφονίες γυναικών και παιδιών.

Σε ανακοίνωσή του, ο σύνδεσμος δηλώνει την στήριξη τους στον Αρχηγό Αστυνομίας και στην ανακριτική ομάδα, που διερευνά τις δολοφονίες, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν, με επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα μπροστά στα πρωτοφανή αυτά εγκλήματα για τα κυπριακά δεδομένα, με στόχο την πλήρη εξιχνίασή τους.

 

Πηγή: philenews.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass